P**o, jsem bez chyb! Machruje nabušený syn Terezy Pergnerové!

 Celebrity 
29. ledna 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
6 fotografií v galerii
Tohle je syn Terezy Pergnerové Samuel, který o sobě tvrdí, že je bez chyb! Facebook
Bude mu osmnáct, ale už je to velký machr. Syn Terezy Pergnerové Samuel sází na to, že mu příroda nadělila zajímavý vzhled, a že díky posilovně se z něj stává vizuálně chlap. Ale myslí si o sobě asi opravdu hodně a dává to razantně najevo!

„P**o,jsem bez chyb! Ulice mi dala lekcI...," napsal na svém profilu na sociální síti atletický blonďák, který je synem moderátorky Terezy Pergnerové.

Jak se zdá, Samuel má přítelkyni a fotkami s ní zaplňuje svůj profil. Ale chodí do posilovny nebo někde zvedá činky a má pocit, že z něj bude rambo. Kult vlastní osobnosti je pro něj nejspíš vším. Asi si neuvědomuje, že ve svém věku tvrdit, že je bez chyb, je hodně troufalý, i když klasicky pubertální projev.

„Je to puberťák, který je zahleděný sám do sebe," tvrdí o něm jeden ze spolužáků na škole, kam Samuel chodí.

Jeho maminka se snažila o televizní comeback, jenže to moc nevyšlo. I když moderovala novou reality show na Nově skvěle, ke sledovanosti to nestačilo. Což je samozřejmě škoda. A ta by teprve mohla říkat o sobě - jsem bez chyb, protože si v životě něčím prošla.

Ale tak třeba se synáček poučí a pochopí o čem je život. Že to není o velkých svalech ani líbivé tvářičce. A že bude muset nejprve něco dokázat... 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47