Česká zpěvačka prý denně přemýšlí o sebevraždě!

 Celebrity 
29. ledna 2017 03:25 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Šárka Rezková, kdysi Brabcová balancuje v depresích, ale zvládá je! archiv M. Pražák
Tak to je síla. Česká zpěvačka, která si před lety prošla peklem, když se zastřelil její manžel, prý skoro denně přemýšlí nad sebevraždou. Tedy spíš ji tyto myšlenky provázejí. Důvodem je celková situace, deprese a vzpomínky na dobu, kdy neměla ani na jídlo. Šárka Rezková naštěstí vše ustála a bojuje dál!

Rezková se vrátila z Holandska domů do Čech, aby nastoupila léčbu. Vdova po muzikantovi Jiřím Brabcovi doufá, že jí pomohou elektrošoky.

„Přijela jsem z Nizozemska, kde už přes rok s partnerem a Jiřího synem Dominikem žijeme. Teď do léčebny, kde mi budou dávat další elektrošoky," řekla Rezková deníku Aha! s tím, že si pár dnů poleží, a pak to bude zase dobré.

Má totiž maniodepresivní psychózu, dnes bipolární poruchu, kterou trpěla řada umělců - třeba Petr Muk, Miloš Kopecký nebo i Karel Svoboda.

„Je pravda, že prakticky denně balancuji mezi životem a smrtí, ale přitom si v každém okamžiku uvědomuji, že mám tři syny a že z toho nejmladšího nemohu udělat úplného sirotka. Svým dětem bych to prostě udělat nemohla," přiznala Šárka, která věří, že se stav zlepší a bude mít opět chuť do práce.

Když se Jiří Brabec údajně sám na chatě v jižních Čechách zastřelil, netušila co jí čeká. Zanechal dluhy a ona byla bez peněz. Pomohli přátelé a ona sama začala pracovat tak, aby rodinu uživila. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum