Matka Dominiky Gottové skončila v domově důchodců! Proč strávila Vánoce sama?

 Celebrity 
30. prosince 2016 04:49 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Maminka Dominiky Gottové žije nově v domově důchodců! Profimedia
Je matkou nejstarší dcery nejslavnějšího českého zpěváka a umělce vůbec. Bývalá Gottova přítelkyně Antonie Zacpalová, dnes 78letá, skončila v domově důchodců! Tam strávila letos poprvé Vánoce a kromě spolubydlící za ní prý ani nikdo nepřišel!

Jak se exkluzivně podařilo zjistit serveru Bleskove.cz, Zacpalová je v jednom z pražských seniorských domů od září. Je tam spokojená. Je prý skromná, příjemná, vstřícná, ale své soukromí si chrání! 

“Mám se dobře, zdraví mi v rámci možností slouží. Nic mi nechybí, děkuji za optání,” řekla Bleskove.cz Antonie Zacpalová, která se prý omluvila s tím, že nechce poskytovat žádné rozhovory.

I mezi spolubydlícími v domově a personálem je vnímána jako skromná a vstřícná dáma, která je za vše vděčná a žije si svým životem. 

“Je to velmi milá a skromná paní. Nikdy si na svůj osud nestěžuje. Letos u nás strávila první Vánoce. Sama, tedy jen se svou spolubydlící,” prozradila exkluzivně jedna z obyvatelek seniorského domu. 

Návštěvy má Zacpalová prý jen velmi málo kdy. “Pan Gott tu rozhodně nebyl a dceru Dominiku jsem tu viděla tuším jednou. Na Vánoce tu ale nebyla, to vím,” prozradila i jedna z obyvatelek pražského domova důchodců.  “Je to věc pana Gotta, ale tchýni koupí chalupu a na matku jejich dcery asi moc nemyslí” míní jedna z obyvatelek, která žije o pár pokojů dál, než Antonie Zacpalová.

Pravdu ale obyvazelka domova důchodců nemá v tom, že by se Karel Gott o svou expartnerku a nejstarší dceru nepostaral. Před lety jim totiž koupil byt na pražských Vinohradech. Jenže náklady na služby byly zřejmě pro Zacpalovou vysoké, tak ho prodala a pořídila si jiný. Ten zřejmě nyní taky asi prodala, peníze uložila a rozhodla se žít v seniorském zařízení. Zde je ale nájem poměrně vysoký. Platí ho z důchodu a příspěvků od státu. A má i úspory, a tak si chce asi užívat podzim života. 

Karel Gott s bývalou tanečnicí Hudebního divadla v Karlíně Antonií Zacpalovou strávil sice jen jednu jedinou noc v životě, ale vznikla z ní dcera Dominika, která jako by svému otci z oka vypadla. Seznámili se v roce 1969. Tehdy Antonie uhranula o čtyři roky mladšího Karla svým temperamentem.


 
 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty