George Michael měl v ČR milence! A možná ne jednoho...!

 Celebrity 
27. prosince 2016 02:35 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Milencem George Michaela (vpravo) byl model Zdeněk Tovara! archiv
Zesnulý britský zpěvák George Michael ještě nebyl ani pohřbený a už se objevují hypotézy o příčinách smrti, jeho vztazích i milencích. Kromě Eltona Johna, který vyslovil nebývalou lítost nad ztrátou kolegy, přítele a údajného dávnoho milence, měl mít zpěvák milence i v ČR!

Dnes 30letý model Zdeněk Tovara před pár lety přiznal, že měl ke zpěvákovi hodně blízko. Není se co divit! Mladý, urostlý a nadprůměrně vybavený mladík George Michaela zcela jistě zaujal na první pohled. Takže slavný umělec mu věnoval veškerou pozornost.

Nyní zpráva o smrti Michaela zasáhla i Tovaru! „Slova nedokáží popsat pocit, jakými procházíme. George je skutečná legenda a jeho nádherná duše bude v našich srdcích žít navždy,“ uvedl model a společník a dodal: „Děkuji ti, příteli, za to, jak jsi změnil můj život. Mnoho jsi mě naučil a za to ti budu do smrti vděčný. Dobré vzpomínky přetrvají, Miluji tě, příteli,“ dodal Tovara.

Ten také před šesti lety při zpěvákově pobytu v Praze dokonce tvrdil, že následný zápal plic měl George Michael po šlukování nekvalitní české marihuany. Pak skončil ve vídeňské nemocnici, kde byl několik dní v kómatu. Tovara byl pak i hostem Michaela na jachtě a dělal mu společnost i na dalších akcích či dovolených! 

Podle některých spekulací měl v Česku Michael milenců víc. Kdo to mohl být, je otázkou. Na fotkách se objevil i s tanečníkem Filipem Jankovičem. Ten však ke zpěvákovi přistupoval prý z čistě profesionálního hlediska! 

Mrtvého zpěváka našel doma jeho současný milenec a přítel, Fadi Fawaz. „Jsou to Vánoce, na které nikdy nezapomenu. Najít hned po ránu vašeho partnera mrtvého v posteli… Nikdy mi nepřestaneš chybět,“ napsal Fawaz na Twitter v pondělí ráno, tedy den po hrůzném nálezu. 

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008