Česká zpěvačka oplakává Alexandrovce! Jeden z členů jí nebere telefon!

 Celebrity 
28. prosince 2016 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michaela Nosková s Alexandrovci zpívala nejen v ČR, ale i v Bělorusku! Tragédie ji velmi zasáhla! Youtube
Smutná, až zoufalá je zpěvačka Michaela Nosková z tragické letecké nehody s částí souboru Alexandrovci. Jako jedna z mála z českých zpěvaček si s ruským ardmádním sborem padla do noty a našla i řadu přátel. Jeden z nejbližších jí prý nebere telefon.

Nosková tak neví, zda jeden z členů je mezi oběťmi, nebo mu jen jen například nefunguje telefon. O tragédii se dozvěděla v neděli časně ráno a naprosto ji šokovala! 

"Zjistila jsem to brzy ráno z médií. Okamžitě jsem se jim snažila dovolat, bohužel neúspěšně. Je to šílený. Nemůžu tomu stále věřit," řekla Nosková Super.cz.

Podle zpráv, které dostala, ale jeden z jejích přátel z řad členů Alexandrovců na palubě letadla být neměl. "Čerpám informace jen z médií. Ale i jeho telefon je stále nedostupný. Je mi hrozně smutno, opravdu jsem s řadou z nich měla blízký vztah, sedli jsme si profesně i lidsky. Je to obrovská tragédie. Zpívat s nimi byl jeden z největších zážitků v životě a obrovská zkušenost, za kterou jsem nesmírně vděčná," podotkla Nosková.

Letos zpěvačka s Alexandrovci vystupovala i Bělorusku, vloni byla spolu s Helenou Vondráčkovou jejich hostem na českém tour. A zřejmě má být hostem i tour, které se má uskutečnit na jaře opět v Česku. S ohledem na tragédii se zřejmě vystoupení o něco posune. Zrušeno prý ale rozhodně nebude! Alexandrovci tour zřejmě věnují právě zesnulým kolegům a kamarádům. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve