Ta podoba! Maminku rozhodně nezapře! Tohle je dcera Jarmily Šulákové!

 Celebrity 
29. prosince 2016 02:35 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Podobu Zuzana Pavlušková s matkou Jarmilou Šulákovou rozhodně nezapře! Profimedia, archiv
Taková podoba a nejenom vizuální, ale i v hlase a projevu! Svou maminku Jarmilu Šulákovou tedy její dcera rozhodně nezapře! Zuzana Pavlušková pokračuje v dráze slavné folkové zpěvačky!

Královna moravské lidovky, Jarmila Šuláková (87), vystupovala skoro dvacet let se skupinou Fleret. Už čtyři roky si ale užívá zaslouženého muzikantského důchodu a ze zdravotních důvodů už na jeviště nemůže. Velmi šikovně ji ale zastupuje dcera Zuzana.

"Nejen podoba, ale i její hlas nám Jarmilu připomněl, a tak jsme se domluvili, že budeme vystupovat společně," řekl ke spolupráci kapelník Fleretu Zdeněk Hrachový.

Zuzana má k muzice blízko už odmala, zpívala ve valašském souboru a učí hudební výchovu. Zatím si se skupinou zazpívala jen staré hity, ale nové tvorbě se ani jedna strana nebrání. Důležité ale je, že své matce splnila velké přání. Navíc má k hudbně velký vztah a ve Vsetíně a okolí učí na Základních uměleckých školách. 

"Je to skvělé a dcera paní Jarmilu opravdu dobře reprezentuje. A když už paní Šuláková nemůže, je alespoň částečná náhrada v ní," říkají milovníci Fleretu. 

Jarmila Šuláková bohužel kvůli problému s nohami může chodit tak maximálně po bytě. Ale ven si netroufá a na jeviště už taky ne. Ale stále sleduje Fleret a jeho koncerty. Věří, že si však společně ještě zazpívají...

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod