Gott se na všechno vykašlal a zmizel! Naštval ale mnoho lidí!

 Celebrity 
28. prosince 2016 04:51 / Marek Pokorný
  1
📷
2 fotografie v galerii
Mistr oslavil Vánoce doma na Bertramce, pak se na všechno vykašlal a odletěl za teplem! Facebook K. Gotta
Tolik se na něj těšili! On na posledníc chvíli odřekl a zmizel! Takhle to vidí někteří fanouškové i pořadatelé akce v pražské ZOO! Karel Gott se totiž na všechno vykašlala a zmizel z ČR! Odlětěl si poslední dny tohoto roku užívat do tepla!

Celá pražská zoologická zahrada se těšila, až Karel Gott (77) pokřtí nově narozené slůně. Legendární zpěvák však program nečekaně zrušil dvacet minut před začátkem. Všichni se obávali, že za tím je zhoršení jeho zdravotního stavu. Ale ouha - tentokrát Mistr frnknul! 

V ZOO čekala celá řada návštěvníků a pozvaných hostů, kteří se těšili, že uvidí nejen malé slůně, ale i oblíbeného Karla Gotta společně s jeho malou dcerkou Charlottou (10). "Dvacet minut před začátkem programu však přišla zpráva, že Karel Gott. Bylo to velké zklamání," řekl VIPstory.cz jeden z pracovníků zahrady.

Nejde o nemoc, ale o to, že Mistr se prostě rozhodl z ČR na konci roku odjet! "Pan Gott odjel s celou rodinou za teplem nabrat sílu, energii, sluníčko a především změnit klima. Vrátí se až po Novém roce. Panu řediteli Bobkovi se omluvil dopředu a předal mu dopis, který pan ředitel slíbil, že při křtu přečte," řekla mluvčí Karla Gotta Aneta Stoltzová.

Když se tedy ale Gott omluvil dopředu, musel vědět, že nedorazí. Aneb měl ředitel ZOO všechny, včetně médií informovat. "Zřejmě ale 'někdo' chtěl udržet pozornost a zajistit si hojnou návštěvnost, a proto o změně programu neinformoval," míní zdroj ze ZOO.

Ač Gott před pár týdny prodělal zápal plic, byl znovu v nemocnici po operaci páteře a má se šetřit, vyrazil letadlem, kde je klimatizace zřejmě do exotiky. Sice mu léaři doporučili změnit prostředí, ale jistě ne takhle. "Tohle nevidím pro jeho organismus zrovna dvakrát příhodné. Klimatizace v letadle, klima tam a po návratu tady.. to je dost veliký risk," dodal jeden z lékařů odborníků.

Gott se ale na všechno vykašlal, a prostě s rodinou zmizel. Už měl zřejmě dost té mediální pozornosti. A zatímco vloni trávil dny v nemocnici na chemoterapii, teď si užívá vybojovaného života! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47