Konec kariéry Lucie Vondráčkové? To snad ne!

 Celebrity 
20. prosince 2016 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Chystá se snad Lucie Vondráčková pověsit kariéru na hřebík a věnovat se rodině?  Archiv L. Vondráčkové
Chce snad Lucie Vondráčková seknout s kariérou zpěvačky, případně herečky? Fanouškové jsou v šoku! Jenže, všechno je jinak! Jde o spekulace! Sama maminka dvou dětí a manželka hokejisty se ale rozhodně nenudí a do uměleckého důchodu se rozhodně nechystá!

Sama Vondráčková, žijící především v Kanadě, popírá, že by měla v plánu ukončit kariéru. Prý až to ale přijde, ví přesně, čemu se chce kromě dětí věnovat. "Lítá mi hlavou spousta nových nápadů. Takže to na nějakých příštích pár let ještě tak bledě nevidím," řekla Vondráčková pro Aktuálně.cz a popřela tak, že by plánovala pověsit zpívání a hraní na hřebík. Záložní plán ale do budoucna přesto má.

"Pokud bych jednou cítila, že už mě to na jeviště a před kameru netáhne, určitě bych se začala naplno věnovat opuštěným zvířatům a dětem," przradila Lucie, která už teď propaguje adopci zvířat a sama si vzala z útulku kočku.

Vondráčková leto zcela vyprodala své letní turné Kousek štěstí, představila hned dva nové klipy, natočila roli pro jeden chystaný televizní seriál a vytvořila seérii fotek, včetně propagace Konta Bariéry. V listopadu pak převzala dalšího Stříbrného slavíka. Do Čech se chystá opět příští rok, kde na ní čekají další pracovní povinnosti. Vánoce stráví v Kanadě s manželem a dvěma syny! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve