Bílá si zahraje černošku! Chcete stát po jejím boku? Máte šanci!

 Celebrity 
19. prosince 2016 02:35 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá se promění v Sestru v akci, kterou skvěle hrála Whoopi Goldberg! Archiv
Lucie Bílá se už nemůže dočkat! Příští rok jí totiž čeká pořádná výzva! Zahraje si černošku a ne ledajakou! Dostane hlavní roli v připravovaném muzikálu Sestra v akci! Už v únoru se uskuteční castingy!

Šanci stanout vedle Lucie Bílé má každý, kdo umí hrát, tančit, zpívat nebo všechno dohromady. Karlínské divadlo chystá castingy na role v muzikálu, který vznikl v USA na základě slavné komedie s Whoopi Goldberg v hlavní roli. Ta si dokonce zahrála i muzikálovou verzi, kterou sama produkovala.

Lucie Bílá se tak převtělí do černošské prostitutky, která se řízením osudu jako jeptiška dostane až do kláštera, kde to v rámci gospelových hitů pořádně rozjede. Přesně takhle to v Sister Act, tedy Sestře v akci je! 

První produkce se uskutečnily na amerických regionálních scénách v letech 2006 a 2007. Oficiální londýnská premiéra byla v červnu 2009 a muzikál se uváděl přes rok. Na několik představení v roli Matky představené vystoupila jako speciální host i Whoopi Goldberg, mj. jedna z producentek show. 

Na americké Broadwayi se Sestra v akci uváděla v letech 2011-12 a získala 5 nominací na Ceny Tony, včetně té za nejlepší muzikál. Muzikál se dále uváděl v mnoha zemích světa, např. v Rakousku, Itálii, Francii, Japonsku, Německu, Španělsku nebo Brazílii.

 

Sama Bílá se zatím k roli nevyjadřuje, nechce nic zakřiknout. A navíc žije vánočním tour Bílé Vánoce. Na příští rok chystá další, a pak v říjnu premiéru právě již zmíněného muzikálu! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47