Cože, konec Pergnerové? Jsou snad diváci Novy úplní idioti?

 Celebrity 
16. prosince 2016 04:51 / Marek Pokorný
  2
📷
1 fotografie v galerii
Podaří se Tereze Pergnerové sledovanost Akce nový domov zvednout? archiv Nova
Tak tohle snad ani není možné! Opravdu jsou diváci televize Nova takový idioti? Jak si tedy vysvětlit, že nesledovali tolik očekávanou reality show Akce nový domov, kterou představila Tereza Pergnerová. Asi jeden z nejlepších pořadů posledních let neměl totiž dvakrát slavnou sledovanost!

A to všechno přesto, že šlo o srdceryvný příběh dědečka a jeho dvou vnuků z Mostu, kterým tým pořadu pomohl do lepšího života. Jedno oko nezůstalo suché! Pergnerová dokázana všem znovu, že je skvělá moderátorka. 

"Sledovanost nebyla ani milion a pokud se to neuvedne razantně, Tereza asi skončí. Bude to strašná škoda. Jsou fakt ti naši diváci idioti? Co by chtěli? Je zajímá trapná Výměna manželek, ale tohle ne? Nechápu to," řekl VIPstory.cz jeden z pracovníků televize.

Nova totiž připravila jen dva pilotní díly. Podle jejich výsledků sledovanosti se rozhodne, zda po Novém roce natočí celou sérii. "Není to o Tereze, tématech, profesionalitě. Je to o sledovanosti, přitom takovému pořadu musíte dát měsíc dva tři, aby si diváci zvykli. Snad se podaří sledovanost zvednout. Tereza je skvělá," doufají jak lidé z Novy, tak i diváci! 

Sama Pergnerová bere situaci jako osud. Buď to půjde, nebo půjde - ale ona a pryč. Proto nezbývá, než držet palce pro další díl Akce nový domov. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47