Gott zešílel? Takový hazard se zdravím?

 Celebrity 
16. prosince 2016 02:35 / Marek Pokorný
  1
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se cítí natolik dobře, že chce zvládnout dva koncerty a 900 kilometrů! Facebook K. Gotta
Karel Gott snad zešílel! Myslí si to někteří lékaři i jeho věrné fanouškové. Mají ho rádi, a proto se o něj bojí. Je to jen pár dní, co ho pustili z nemocnice, kde byl kvůli komplikacím po operaci páteře, a už zase začal zpívat. Ke všemu ho čeká dlouhá cesta na Slovensko!

Ve středu připravil Gott utajený večírek pro své přátele a nejbložší kolegy v Malostranské Besedě. Obyčejní smrtelníci se tam opět nedostali, nicméně Gott byl rád, že se mohl před Vánoci se všemi potkat, včetně moderátora Libora Boučka a jeho rodičů. Jenže hazard, do jakého se pustil, dělá všem starosti.

"Karel má od lékařů nařízený klid a on se vydá kvůli pěti písničkám na Slovensko. Ke všemu má mrznout, sinice budou bůhvíjaké. Je blázen, vždyť by měl odpočívat a začít něco dělat až po Novém roce," říkají jeho kamarádi a kolegové.

Když si ale Gott vezme něco do hlavy, nejede přes to vlak. Cítí se už poměrně dobře, takže na koncert vyrazí. Mistr má nejdříve vystupovat s Marií Rottrovou a Jitkou Zelenkovou a další den hned s kamarádem Michalem Davidem. Cesta zhruba 900 kilometrů tam a zpět mu nepřidá. Hlavně, aby Vánoce zase nestrávil v nemocnici! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod