Kam se hrabe Eben, Rychlý, nebo Kristelová! Pergnerka je prostě nejlepší!

 Celebrity 
15. prosince 2016 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tereza Pergnerová je v roli moderátorky pořadu Akce nový domov naprosto skvělá! Nova
Tereza Pergnerová opět dokázala, jak talentovaná a zkušená moderátorka je a jak veliký je profesionál! Po letech pauzy jí návrat před kameru obrovsky prospěl. A kamra ji má stále hodně ráda. Nyní se pustila do reality show Akce nový domov a nutno říct, že nikoho lepšího Nova ani najít nemohla!

Nejenom dojemným příběhem dědy z Mostu a jeho vnuků o které se sám stará, podmínkami, v kterých žili, dojala Pergnerová půlku národa k slzám. Ale i tím, jak citlivě je pořad natočený a jakým způsobem sama Tereza k tomu přispívá. Ukázala, že takové pořady se dají dělat dobře, bez afektu, a ještě mohou mít smysl!

Silný lidský příběh o seniorovi, který miluej své vnuky, zůstal na ně sám a potřeboval pro sebe i pro ně odpovídající zázemí, mohé dostal. Skvěle k tomu přistupoval i tým, řemeslníci i mistr Tomýš Mareš, který má stvbu na starosti   “Jsou to moji andělé…,” prohlásila o svém týmu. Tým během pěti dní dokázal zastaralý a nefunkční byt v paneláku v Mostě proměnit v úžasnou oázu klidu pro 68letého dědečka a jeho dva vnuky.

K tomu Pergnerová dokázala řadu sousedů z domu a okolí strhnout k tomu, aby se podívali na životní příběh seniora a jeho svěřenců. A ke všemu i k tomu, aby je přivítali po návratu domů. "Moc děkujeme... nikdy jsme neměli štěstí... až teď," prohlásil senior. 

“Tereza je boží!!!”, “Ona je skvělá, úžasná…,” či “Pergnerová je vážně The Best české moderátorské scény,” a další superlativa píší lidé na sociální sítě i mezi sebou. "Kam se hrabou Eben, Rychlý nebo Kristelová. Pergnerová je daleko, daleko lepší," zní hlasy od diváků! A mají pravdu. Pergnerová dokázala, že čím je starší, tím je lepší. A že formát pořadu se sociálním podtextem jí skvěle sedí. I proto, že si sama prošla životním peklem. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum