Odporný útok manažera na Zagorovou! Tohle je vážně hnus!

 Celebrity 
19. prosince 2016 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bývalý manažer Hany Zagorové na ní odporně útočí a dokonce jí přeje vše nejhorší! Profimedia
To je ale hnus! Jak jinak nazvat to, co dělá Haně Zagorové její bývalý manažer! Doslova jí přeje nemoc a to, že musela zrušit svůj Vánoční koncert v Lucerně i další v Brně a v Bratislavě! Tohle už je zloba a nenávist.

Kvůli těžké viróze musela Hanička - písnička zrušit hned tři velká vystoupení. Nerada, ale nic jiného ji nezbylo. Odzpívá je v lednu a v únoru. S tím by problém nebyl, kdyby však neexistoval člověk, který ji tohle všechno přeje. Jak kruté a nepochopitelné!

„Výborný, boží mlýny melou!“ uvedl pro Blesk exmanažer Zagorové Evžen Mirošovský, který má se zpěvačkou nevyřízené účty. Dokonce ji před časem obvinil z krádeže drahých šatů, což Zagorka samozřejmě popírá

„Fakt super. Gratulace. Brno se na ni prý už vy**re celý! Sono centrum bylo poslední, co o koncert stálo,“ dodal zle Mirošovský a navedl se i do současného manažera Hany Zagorové Jiřího Dvořáka. „Obyčejný podiový, hráč co ukradne smlouvy!“ dodal.

“Nechápu, jak může být někdo takový ubožák. Hanka nikdy nikomu neublížila, naopak jí ublížilo hodně lidí a ona nikdy nešla a nikoho veřejně nepranýřovala. Je prostě profík a bezva člověk,” řekla jedna z kamarádek Zagorové.

Mirošovský má zřejmě pocit, že mu bylo ublíženo, a tak se mstí. A jak je vidět, neštítí se jít až tak daleko, že jí přeje všechno nejhorší. “Jen aby se to tomu nýmandovi jednou nevrátilo,” dodala Zagorové kamarádka i mnozí další! 

 

 

 

 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve