Další ze zpěvaček musela zrušit koncert!

 Celebrity 
15. prosince 2016 14:35 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hanka Křížková je další ze zpěvaček, která musela zrušit koncert! MIWI
Velká smůla nebo snad nějaká "epidemie zpěvaček"? Jak jinak nazvat to, co se poslední týdny děje v českém šoubyznysu. Další ze zpěvaček totiž musela zrušit svůj velký koncert. Tentokrát jde o Hanku Křížkovou!

 Po Lucii Bílé, Petře Janů a Haně Zagorové, musela tuhle nemilou věc udělat i Hanka Křížková. Tolik se přitom těšila na nedělní vyprodanou Hybernii. Hned ale našla náhradní termín. 

Měla jsem mít Vánoční matiné, tedy dopolední koncert. Na všechny jsem se moc těšila. Už 4. den ležím a snažila jsem se z toho dostat, ale odešel mi hlas a opravdu se na to necítím. Teď jsem dostala ještě k tomu silnější antibiotika. V týdnu jsem už zrušila některá vystoupení s nadějí, že do víkendu se to spraví. Bohužel. Moc mne to mrzí, ale vstupenky jsou v platnosti,” uvedla Hanka Křížková, pro kterou se život teď smrsknul na dvě nejdůležitější věci - čaj, prášky a postel. 

Nicméně Hanka Křížková na své fanoušky myslí a hned zajistila náhradní termín na koncert - 11. ledna v 18 hodin. “Všem se moc omlouvám a budu se o to více těšit po Novém roce. Všem přeji krásné Vánoce a hlavně zdraví. Bez toho to prostě nejde…,” dodává jedna z nejobsazovanějších zpěvaček a muzikálových hereček Hanka Křížková, která účeinkuje momentálně v Mamma Mia! Sybile, Mefistovi, Carmen či Draculovi.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47