Kdo si hraje, nezlobí, říká Simona Krainová o nové hračce jejích synů Bruna a Maxe!

 Celebrity 
07. prosince 2016 14:20 / Lukáš Bauer
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bruno se nemůže odtrhnout od své nové hračky Simona Krainová official
Hraček jsou miliony, ale jen zlomek z nich má nějaký smysl, dětem dává i jiný rozměr, než je barva a tvar, někdy nedejbože jen hezký obal. Ovšem nyní je na trhu novinka. PIX-it je dokonalá stavebnice, která zaujala i syny modelky Simony Krainové. Tím pádem je tu skvělý typ, co pro vaše ratolesti pod stromeček!

PIX-it není jen tak nějaká hračka, jen tak nějaká stavebnice. Je vyvinutá předními odborníky a pedagogy tak, aby děti zaujala, zabavila a nutila je i k samostatnosti a přemýšlení!

“Musím PIX-it vřele doporučit. Naši kluci jsou z ni nadšení! Líbí se mi na tom, že tato stavebnice ze silikonu rozvíjí kreativní myšlení, vzdělávání a intelekt u dětí předškolního a školního věku… A avíc - je tato skvělá hračka podporovaná Mensou. Takže netrapte své myšlenkové závity, jestli svým prckům pořídite další, v pořadí už pětadvacáté autíčko, nebo dvanáctou panenku, a jděte do toho,” radí Simona Krainová.

“Na výběr je i z několika typů produktů. Není zaměřena pouze na jednu oblast schopnosti myšlení, ale umí aktivně stimulovat všech 10 oblasti, které u dětí stimulovat lze. Tato vzdělávací stavebnice ze silikonu je absolutním hitem v mateřských školkách,” říkají vývojáři PIX-it.

Zkrátka, za našich generací byla stavebnice Merkur, nyní přichází něco daleko lepšího, modernějšího, zábavnějšího. Ke všemu ještě odborníci vymysleli i PIX-in stohovatelný box na jednotlivé části, takže nehrozí, že budete mít stavebnici po celém bytě, a děti naučíte i udržovat si pořádek!

A to by zkrátka pod vánočním stromečkem u vás doma chyběl letos nemělo! Všechny stavebnice najdete pouze na www.nezlobime.cz

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve