UMĚLCI, STYĎTE SE! Vykašlali jste se na zesnulého Peterku! Kam ho pohřbí?

 Celebrity 
07. prosince 2016 00:00 / Marek Pokorný
  86
📷
1 fotografie v galerii
Nikdo z kolegů se s Františkem Peterkou nepřišel naposledy rozloučit! Profimedia
To je tedy úroveň! Ani jeden z českých herců, kolegů se minulý týden nepřijel do Liberce rozloučit se zesnulým Františkem Peterkou. Nikomu tento herec od Pánaboha a bodrý chlap nestál za poslední sbohem!

Pohřeb se uskutečnil v libereckém krematoriu. Nechyběla rodina, přátelé. Kdo ale chyběl, byli ”slavní” kolegové! “Měli by se stydět! Chápu, že někteří prostě neměli čas, ale ani paní Maciuchová, ani Satoranský, Sobota. Havlová, Janžurová , kteří s ním kdy hráli, nepřijeli. Dokonce ani ta Lucka Bílá, která za ním jela a on o ní prohlásil, že by ji klidně bral za dceru,” rozčílila se jedna ze známých zesnulého Peterky.

Lucie Bílá byla na koncertním tour na Slovensku, logicky se tedy nedostavila, což je pochopitelné. Jiní ale přijet mohli... Zřejmě to ale pro české umělce bylo z ruky. I když mnozí jezdí za kšefty i dál, než z Prahy do Liberce, nejel nikdo. “Je to škoda a je to smutné. Prostě sejde z očí, sejde z mysli. Je jen vidět, že někteří, neříkám všichni, ale někteří jsou opravdu jen pozéři,” dodala příbuzná Františka Peterky, který zemřel minulý týden ve věku 94 let. 

Ztvárnil desítky filmových, televizních i divadelních rolí a kromě jiného si zahrál Krakonoše ve Večerníčku Krkonošské pohádky. Kde bude urna s popelem zesnulého Peterky uložena, není přesně jasné. Nejspíš ale na hřbitově v Liberci, v němž herec celá léta žil! 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve