Je Jožo Ráž opravdu takový de..l? Nebo si na to jen hraje?

 Celebrity 
07. prosince 2016 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jožo Ráž své fanoušky asi hodně naštval tím, co dělá s dárky, které mu dávají!  TVNoviny.sk
Je snad zpěvák a frontman skupiny Elán takový de..l, nebo je to jen póza a hraje si na to? Snad jen nenormální a oblíbená celebrita přizná, že dárky od věrných fanoušků hází do popelnice, a že mu vadí jejich zájem!

Zpěvák Jožo Ráž (62) je prostě jiný! Kromě toho, že před časem přiznal, že mu komunismus rozhodn nevadil a přivítal by jeho návrat, teď to korunoval! Postěžoval si na fanoušky. Jejich náklonnost mu vadí a byl by nejradši, kdyby ho už neoslovovali a nedávali mu žádné dárky.

„Když vás na ulici osloví prvních sto fanoušků, tak je to obrovská radost. Ale když už je to pětimilionový fanoušek, tak už je toho prostě moc. Nedá se to vydržet,“ postěžoval si pro TVnoviny.sk.

Ráž ke všemu přiznal, že ho už netěší ani nejrůznější dárky, které mu lidé dávají. „Těch dopisů, papírových a plexisklových andělíčků jsou tuny,“ podotkl s tím, že si to stejně nenechává a vyhazuje to do poleplnice. 

Je asi pochopitelné, že si za svůj život nemůže nechat vše, co dostane. Ani on, ani jeho kolegové z kapely. "Je to takový debil!," rozčílila se jedna z dnes asi už bývalých fanynek Ráže a Elánu. "Asi si neuvědomujje, že lidi nemají tak nahrabáno jako on. A že dají velké peníze za něco, co si myslí, že mu udělá radost. A ten osel to vezme a hodí do odpadu? A ještě to přizná? Že mu není hanba," dodala na sociální síti jedna z fanynek Evka. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008