Vředy a rakovina. Tohle vše hrozí režiséru Jiřímu Strachovi!

 Celebrity 
06. prosince 2016 02:35 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
O Jiřího Stracha mají mnozí strach kvůli jeho zdraví! Profimedia
Velký strach o Jiřího Stracha mají jeho přátelé i kolegové. Sotva překročil čtyřicítku, vypadá jak těžce nemocný. Ztrácí se před očima, neváží ani 60 kilo. A jeho životospráva, to je přímo doporučenka do nemocnice! Proboha, proč si tak zahrává se zdravím?

Jiří Strach, jehož nejnovější počin Anděl Páně 2 je právě v kinech, si slušně zadělává na vředy, a taky na rakovinu žaludku, slinivky nebo střev. Strach vypadá jako reklama na hlad a když jde, člověk aby se bál, že se zlomí v pase.

"Hrozně kouří, málo jí, málo pije. Kašle na sebe. Je to škoda, protože si pořádně zahrává," říkají jeho přátelé! A on sám to ví. Dokonce to i přiznává! “Když točíme, celé dny si na jídlo ani nevzpomenu. Prostě hlava je zahlcená příběhem, a ne svíčkovou se šesti. No a k tomu ty cigára,” řekl i v nedávném rozhovoru pro MF Dnes.

“Takový styl je naprosto ideální stav k tomu, aby se objevily žaludeční vředy, problémy se žažíváním, no a následně rakovina zažívacího či trávicího traktu. Do toho stres, nedostatek spánku. On je naprosto ideální pacient pro onkology,” dodal se sarkasmem jeden z předních českých lékařů.

Režisér vykouří nejméně krabičku cigaret denně, vypije několik kafí, ale sní toho sakra málo. Proč tolik riskuje? Sice má Jiří Strach velké plány, ale ještě, aby se jich dožil. “Když přijde milion lidí, natočím Anděl Páně III," dal si závazek mladý režisér, kterému v pohádce hrají samé hvězdy a film je diváky přijímán zatím hodně dobře.  Doposud ho vidělo skoro už 200 tisíc diváků. 

 



Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum