ŠOK PRO GOTTA: Nesmí jezdit autem! Přijde o spoustu kšeftů!

 Celebrity 
05. prosince 2016 02:20 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott musel řadu svých kšeftů zrušit! Profimedia
Komplikace potkaly Karla Gotta po nedávné operaci páteře, repsektive vyhřezlé ploténky. Poté, co lékaři eliminovali zánět, dostal ale přísný zákaz některých úkonů. Nesmí například jezdit autem. Rozhodně ne na delší vzdálenosti!

Vyhřezlá ploténka trápí řadu lidí a trápila i Mistra. Porto podstoupil plánovaný zákrok. Po necelých třech týdnech od operace se v místě rány objevil zánět. Byl převezen do nemocnice a týden byl na kapačkách s antibiotiky.

Po týdnu byl propuštěn do domácí péče. Nemohl tak ani převzít 41. Zlatého slavíka, což ho velmi mrzelo. Nicméně musel to oželet. Zdraví je přednější.

Nyní Gott nesmí zvedat těžká břemena, nesmí se předklánět, pouze do podřepu. Musí se naučit jinak vstávat z postele, přes břicho. A nesmí nejméně 6 neděl jezdit autem v sedě. Pouze po uplynuté této doby. 

"Následně může jezdit v autě i na delší trasy, ale s hodinovou až dvouhodinovou pauzou. U starších lidí je to o to horší, že kostra člověka cítí každý pohyb, nerovnost na silnici a podobně. A po takové operaci obvzlášť," říká renomovaný lékař.

Gott tak musel zrušit řadu závazků i lukrativních kšeftů. A to se přitom tolik těšil, že pár věcí, které musel vzdát vloni kvůli léčbě rakoviny mízních uzlin, dožene. 

"Karel by se měl šetřit. Měl by si uvědomit, kolik je mu let a co má za sebou a zvolnit. Chápu jeho potřebu rozdávat radost a energii, ale to může jen tehdy, pokud bude v pořádku," dodala zpěvačka, dlouholetá známá Karla Gotta. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum