Cesty slávy jsou nevyzpytatelné... Kdysi leštila obrazovku zevnitř, dnes je oblíbenou herečkou!

 Celebrity 
04. prosince 2016 11:04 / Zita Marinovová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Andrea také koupila dárek, který poputuje do dětského domova Europark Štěrboholy
Andres Kerestéšová se o Vánocích chystá překvapit samu sebe!

Pamatujete si ještě, kdy se půvabná Andrea Kerestéšová zapsala do povědomí snad všech televizních diváků? Bylo to ve vánoční reklamě mobilního operátora, kdy nám všem utírala zevnitř obrazovky. A kde bude „dívka z vánoční reklamy“ trávit svátky klidu a míru letos?

„To vlastně ještě nevím. Mám teď období, kdy se učím vnímat, co je teď a tady. Takže na Vánoce můžu být klidně na druhém konci světa, ačkoli teď o tom ještě nemám ani tušení. Určitě to ale nebude nějaká Dubaj, tento typ destinací není můj styl,“ prozradila Andrea. Co ale ví určitě, je s kým bude svátky trávit. „Určitě budu se svým manželem, to by se rozhodně slušelo…“ směje se půvabná herečka, která se v srpnu provdala.

Jako novomanželky se jí novináři často ptají, jestli už plánuje rodinu. „Nedělám věci proto, že se ode mě očekávají. Věřím, že potomek si k nám najde cestu v ten správný čas,“ odpovídá Andrea. Přesto vánoční přání dětem plnila už letos. Přišla totiž podpořit akci Strom splněných přání, která probíhá v pražském nákupním centrum Europark Štěrboholy a každý zde může splnit nějaké přání dětem z několika dětských domovů. 

Témata: Vánoce
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47