Bango, jsi zm*d, píší romskému zpěvákovi tisíce lidí kvůli Ortelovi! A co teprve ty prasárny...?

 Celebrity 
30. listopadu 2016 02:00 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Radek Banga naštval hodně lidí svou kritikou Ortela. Dostává tisíce urážek! Profimedia
Reakce na víkendovou kritika kontroverzího zpěváka Tomáše Ortela, který vyhrál stříbrného slavíka a jeho kapela Ortel taky, ze strany romského zpěváka Radka Bangy, nenechala na sebe dlouho čekat. Lídrovi skupiny Gipsy.cz píší lidé tisíce urážlivých i výhrůžných vzkazů, emailů či sms zpráv.

“Bango, jsi zm*d, špína, cikánská sv*ně…,” a podobně. Tak zní některé nenávistné vzkazy, zřejmě od podporovatelů extrémistického Ortela. Problém ale nastává v posouzení toho, co je extrémistické. Zatímco Ortel zpívá písně spíš “národnostní”, z kterých možná zaznívá sem tam nějaká ta xenofobická narážka, romské písně Radka Bangy, který v Karlínském divadle Ortela vypískal, jsou plné šíleností! 

I sociální sítě jsou plné přepisy textů ”hitů” Gipsy.cz. A zvláštní prý je, že i “vychovávací” Česká televize mnohdy nechala Bangu tyhle písničky zpívat, aniž někdo zjišťoval, o čem jsou. Jen hemží vulgarismy.

„Chceš pr*at, pr*at, pr*at, jenom proto přicházíš. Chceš p*at, pr*at, pr*at, celou dobu o tom mluvíš. Chceš pr*at, pr*at, pr*at, marně se tomu bráníš, vždyť nakonec mě stejně vyk****š,“ zpívá Banga v písni o sexu nazvané „Chceš (p...t, p...t, p...t)“.

Podobně vulgární slovník použil Banga třeba také v singlu „M**ám tě“, na němž se podílel s rapperem Marpem. „Mr*ám tě, narvu ti ho, ču*ko, do k***y, seš děvka a všichni to ví, kou**š mě, nastříkám ti to na kozy, nic jinýho si ani nezasloužíš,” a podobně se texty nesou i dál… Co na to říct? 

Banga, který od soboty dostal přes 4000 urážlivých a výhrůžných zpráv, se podle mnoha lidí jen projevil. "Odsuzuje jiného a zatím je to nornální namyšlenej cikán, který si nevidí do huby. Ať se jde bodnout. Proč se tu z takových lidí dělají elity…? Nechápu. Je mi jedno, kdo je černej, bílej, žlutej, ale že zrovna on má nejvíc řečí, nepochopím. Je to pokrytec,” rozčílila se jedna z diskutujících na sociálních sídítch.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve