Královna Alžběta z překvapení nevyjde! Další člen velevážené rodiny přivodil panovnici nepříjemný šok.

 Celebrity 
07. listopadu 2014 08:18 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Chce se William opravdu vzdát trůnu? Facebook
Královna Alžběta ll. musí mít nervy jako ze železa. Její potomci ji připravují jedno překvapení za druhým. Zdaleka není zažehnán skandál kolem rozvodu Camilly a prince Charlese, a je tady další tučné sousto pro bulvární media.

Královnin oblíbenec princ William své babičce oznámil něco v tom smyslu, ať si královský trůn strčí za jeden ze svých pověstných kloboučků, že ON se příštím králem určitě stát nechce. Ale copak?

Podle magazinu Globe chce princ svým rozhodnutím především chránit svoji ženu Kate. Syn lady Diany má zřejmě v živé paměti, jaké hony se pořádaly na jeho zesnulou matku. A vzhledem k tomu, že Kate Middleton prý velmi těžce snáší napětí spojené s dodržováním tradičních společenských norem monarchie, nechce ji vystavovat dalším stresům. Od doby, kdy pár oznámil očekávání druhého potomka, se napětí ještě zvýšilo. Svoji úlohu zřejmě sehrála i Camilla Parker-Bowles, která mladou Kate hrubými výpady opravdu nešetřila.

Není žádným tajemstvím, že královna Alžběta hodlala trůn předat právě svému vnukovi Williamovi a prince Charlese chtěla přeskočit. Ale co platí dnes, nemusí být už zítra pravda. Vzhledem k tomu, že Alžběta ještě neumírá, mohou věci pořád nabrat nečekaný obrat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47