Prima má nový tahák na diváky se sexy Norisovou a tímhle fešákem!

 Celebrity 
20. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Prima začne od února vysílat nový trhák na který hodně sází s názvem VIP vraždy archiv FTV Prima
Nový seriál VIP vraždy uvidí diváci už od února na televizi Prima. V hlavních rolích kriminálky se zajímavými zápletkami se budou objevovat třeba Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jitka Sedláčková, Miluše Bittnerová, Roman Zach, Tomáš Měcháček či Uršula Kluková a další.

„V seriálu jdeme jinou cestou než současné české krimi seriály. Naše příběhy staví na napětí, jsou ryze detektivní a stylem vyprávění se snaží odkazovat ke klasice žánru, jako například k nepřekonatelným detektivkám Agathy Christie,“ uvedla jedna z autorek a kreativní producentka seriálu Kateřina Bártů.

A právě herec Patrik Děrgel, který doposud měl spíš menší role, ve VIP vraždách jistě zaujme. Zkrátka je velmi výrazným a sympatickým hercem.

A o čem že kriminálka na Primě bude? Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí...

Více se zkrátka diváci dozvědí na Primě v příbězích, na které televize, které se momentálně z těch privátních asi nejvíc daří, hodně sází. Pro zajímavost právě Soňa Norisová si zahrála ve veleúspěšném seriálu Policie Modrava, jehož druhé pokračování se nyní připravuje na léto.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod