Naštvaný BrzoGregor o Koptíkovi: Mámě jen ublížil!

 Celebrity 
14. listopadu 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gregorová byla podle svého syna s Koptíkem hodně naivní, i když se jí snaží chápat! Profimedia
To snad věděl každý a dopředu, natož by to měl vycítit syn. Teď je Ondřej Gregor Brzobohatý naštvaný na přítele své matky Hany Gregorové - Ondřeje Koptíka. Prý ji jen ublížil!

„Byl to velmi naivní přístup, kterým ublížil především mé mámě. A on to podle mě moc dobře ví a moje máma to také moc dobře ví. Oba dva k tomu poskytli dostatek materiálu, to je pravda,“ uvedl řekl BrzoGregor v rozhovoru pro Frekvenci 1. 

Ikdyž musela zkušená žena, jako Gregorová jistě je tušit, že Koptíkovi jde hlavně o to, aby se zviditelnil, měla zřejmě růžové brýle. Neviděla, neslyšela...  „Samota pro člověka je jeden z nejhorších stavů, který v životě může existovat. Byl jsem šťastný, že si někoho našla, někoho, s kým může trávit volné chvíle, a to je obrovsky podstatné. Pak se vrací životní energie. Někdo s vámi tráví čas, vyjadřuje vám svůj obdiv. Za to jsem byl velmi rád,“ vyjádřil se s pochopením Ondřej.

Jenže mezi přáteli se nechává slyšet, že Koptík se na mámu jen přisál. A pokud tedy nechtěla být Hana Gregorová sama, mohla si najít věkově i emočně vyspělého partnera, relativně sobě rovného, a ne mladíčka, který je ještě mladší, než její syn. 

Sám BrzoGregor má taky tak trochu máslo na hlavě. Jeho přejmenovávání a dělání cyrátů se svatbou s Táňou Kuchařovou, to byl taky jeden z letošních úletů...!

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum