Mareš a Faltýnová zase spolu. Láska nebo jen dobře promyšlené promo?

 Celebrity 
29. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jsou rozchody a udobřování Leoše Mareše a Petry Faltýnové skutečné, nebo jde jen o dobře promyšlené promo? Profimedia
Co udělají známí a slavní, když se o nich déle nepíše, nebo naopak chtějí, aby plnily nějakou dobu stránky novin a časopisů? Někteří vymyslí nějaký skandál, jiní dají všanc rozchod nebo naopak nový vztah! A co takový Leoš Mareš a Petra Faltýnová, nejsou už svými rozchody trochu trapní?

Nejlépe placený moderátor a provokatér Mareš už po několikáté řekl svým kamarádům a i novinářům, že s Petrou jsou zase spolu a jeho srdce patří jenom jí. Zatímco ona má mít v USA údajně nový vztah a on se měl podle některých spekulací vyspat s jednou z finalistek soutěže Miss, mezi oběma to prý stále jiskří.

Někteří známí či kolegové Mareše a Faltýnové hovoří o tom, že jde jen o dobře promyšlené promo. „Leoš a Petra jsou kamarádi, ale jejich rozcházejí a scházení se hlavně dobře působí na zájem médií. Ve skutečnosti je to asi trochu jinak. Leoš umí dobře kalkulovat a o Petře raději pomlčím. To je přesně ten typ takové té vypočítavé manipulátorky,“ říká jeden z Marešových známých.

I když Mareš sám o sobě říká, že prožívá nejlepší profesní období, sám moc dobře ví, že takový boom, jaký zažíval před lety, už prožívat nebude a pomalu a jistě se hledá nástupce hezounka s vtipnými hláškami.

„Mareš už není tak moc v kurzu. Je zatím na špici, ale už to není to, co to bývalo. Prostě Leoš stárne, už vším byl a všude byl. A není středobodem světa. Brzo určitě přijde někdo nový, zajímavý a Leoš nebude už tolik lidí zajímat,“ míní jeden z mediálních odoborníků.

Co teprve pak bude muset známý moderátor vymýšlet, aby si ho média všimla a psala o něm aspoň jednou za měsíc. Přijde třeba s tvrzením o kterém se rádo spekuluje, že kromě žen nemá údajně daleko ani k mužům?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47