Sexy Švantnerová na červeném koberci: Z průsvitných šatů se přítomným pánům tajil dech!

 Celebrity 
30. června 2018 08:47 / Ema Maxová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Nikol Švantnerová se třpytila jako klenot Instagram
Karlovarský filmový festival je zahájen a na červeném koberci bylo opět na co koukat. Přítomné pány potěšila Nikol Švantnerová, která oblékla krásné, velmi průsvitné šaty. Na první pohled to dokonce vypadalo, že si pod ně nic nevzala.

Česka Miss z roku 2015 Nikol Švantnerová (25) si před klínem držela kabelku a nahrávala tak spekulacím, že je pod třpytivou róbou naostro. Nikol oblékla hodně odvážný model ze salónu Poner.

Švantnerová se na festivalu chystá předvést ještě další odvážné modely z dílny sourozenců Ponerových. Večerní šaty, které má Nikol přichystané na některý ze slavnostních večerů, jsou posázeny nejtřpytivějšími křišťálovými kameny světa. A jejich prodejní cena je půl milionu korun! Večerní róba je ručně sešívaná a je dovyšitá speciálními aplikacemi, nejjemnějším tylem a dozdobená dalšími křišťály z dílny Preciosa. Ponerovi na návrhu těchto unikátních šatů intenzivně pracovali pět měsíců. Takže se přítomní pánové mají na co těšit!

Tvorbu salónu Poner kromě Švantnerové reprezentovaly i Kateřina Klausová a Alena Mihulová. Návrháře Jakuba Ponera a jeho sestru Nikol si oblíbila taktéž přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová, která je v těchto dnech na své milované Floridě.

Další dámy volily méně odvážné outfity. Hodně decentní šaty zvolila modelka Kateřina Sokolová (29), které dělal styling Filip Vaněk. Miss ČR 2007 přijela v doprovodu sestry a Marka Ebena (60). Sokolová pravděpodobně chtěla působit seriózně, protože na festivalu reprezentuje charitativní nadaci.

Jako klenot působila na červeném koberci Daniela Peštová (47), která dorazila v doprovodu manžela Pavola Habery a v bílých šatech vypadala naprosto božsky!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve