Koho kromě manžela a dětí miluje Simona Krainová? „Vždycky jsem byla tatínkova holčička!“

 Celebrity 
13. listopadu 2016 18:30 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona Krainová už ví, čím tatínka na Vánoce obdaruje! Facebook
Na sebe práskne Simona Krainová (43) kde co. Soukromí své rodiny ale veřejnosti servíruje zcela minimálně. Na sociálních sítích zveřejní fotky dětí nebo manžela velmi zřídka. Jednoho muže si ale nechává jenom pro sebe. Tatínka!

Tatínka Simona miluje nade vše. Vždycky byla jeho holčička. Malá Simonka. Modelčini rodiče žijí v Havířově, proto je kráska vídá jen málo. Přála by si víc. Jen díky tátovi vděčí za svůj úspěch. Nasměroval ji.

„Měl vyhraněné politické názory, půlka rodiny v době totality odjela na západ a on byl kvůli tomu popotahovaný. Přesto se nám podařilo vyjet za tetou do Německa, kde mi ukázal barevný svět. A já pochopila, že nemusím navždy zůstat v šedém paneláku jedna plus jedna, ale můžu mít svůj dům a garáž s autem, nakupovat v supermarketu, lítat na dovolené po světě,“ vzpomíná Krainová na své dětství…

Otec v ní ale zanechal i kulturní stopu. Krainová miluje filmy a hudbu. „Pouštěl mi americké filmy, dával do sluchátek Stevieho Wondera a Eltona Johna… Zkrátka vyrůstala jsem na úplně jiné vlně. Táta ve mně zasel: Holčičko, zmiz odtud a zkus něco dokázat! Tak jsem v šestnácti sbalila kufr – a dnes jsem mu nesmírně vděčná,“ uzavírá Krainová, která se dnes stala tváří nového e-shopu www.superdesky.cz s vinylovými deskami.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod