Eliška Bučková už žije Vánocemi: Místo svetru se sobem oblékla triko s krystaly Swarovski

 Celebrity 
13. prosince 2017 13:07 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Eliška Bučková má skvělý vkus EAN 13
Modelka Eliška Bučková nechyběla na otevření jedinečného butiku značky EAN 13. A protože se Vánoce nezadržitelně blíží, podlehla i ona sváteční atmosféře.

Naštěstí si neoblékla žádný tlustý svetr se sobem, nýbrž jedinečné bíle tričko se zimními motivy a krystaly Swarovski.

„Líbí se mi tu snad úplně všechno, hlavně fakt, že si mohu vybrat ze sportovnějších i elegantních modelů. Kalhoty s drobnými krystaly Swarovski  mne ale úplně uchvátily, takže teď doufám, že je najdu pod stromečkem.“ rozplývala se v butiku Eliška, která si vyzkoušela hned několik designů triček s drahými kameny.

Kromě ní si slavnostní otevření v druhém patře pražského OD Kotva nenechali ujít třeba zpěvačka Victoria Velvet nebo stylista Filip Vaněk.

Italská značka EAN 13 vznikla  v roce 2006 a dnes provozuje celkem 650 butiků po celém světě. EAN13 používá na svých modelech originální krystaly Swarovski Crystal Elements, a tudíž každý model nese originální certifikovaný přívěsek.

Modely EAN 13 jsou velmi dobře rozpoznatelné pro směs různých materiálů, grafické výtisky, zvířecí vzory a patchworks a upřednostňují přírodní vlákna, jako je bavlna, hedvábí, vlna a viskóza.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008