Velký průšvih na Primě! Herci přijdou o kšefty, televize stopla seriál!

 Seriály & Filmy 
06. listopadu 2016 04:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Seriál Přístav není tak sledovaný, jak se čekalo, i když poslední díly poměrně byly! TV Prima
Tak tomu se říká průšvih! Někteří herci jsou zoufalí. Televize Prima stopuje seriál Přístav, a to přesto, že poslední díly měli slušnou sledovanost. Co se to děje?

Přístav, který měl být vlajkovou lodí, se dvakrát neosvědčil. Sledovanost byla průměrná, pak spadla a teď zase vyletěla nahoru. "Přesto se rozhodli, že to nechají dojít do konce listopadu a konec," řekla VIPstory.cz žena z okolí natáčení.

Někteří herci se vyvázali ze závazků v divadlech, odřekli jiné projekty a teď jsou z toho doslova na mrtvici. "Jsou tam lidi, kteří na tom byli finančně dost závislí. Co budou dělat, nevědí," podotkla členka produkčního týmu.

Nakonc se to zase nejvyšším na Primě rozleželo v hlavě a zvažují, že by Přistav přeci jen asi úplně nezažízli."Že by dali nové díly třeba od února, ale co ty skoro tři měsíce pauzy? Ale to je tak, když pracují na těchto věcech lidé, kteří vlastně nevědí, co bude a nebude," dodal další člověk z okolí týmu, který se na seriálu podílí...

Bude tedy seriál na jaře pokračovat? To nikdo neví. "Vznikají další nové věci, Nova zase nasadí Policii Modravu, takže proti tomu nemají ostatní moc šanci. Uvidíme, co bude dál," dodávají svorně mnozí ze seriálu Přístav. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47