Bílá zrušila dva obří koncerty! Co za tím doopravdy je? Chystalo se na ně 30 tisíc lidí!

 Celebrity 
05. listopadu 2016 21:34 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá se do poslední chvíle snažila, aby koncerty nemusela rušit, leč nemohla pak jinak! MIWI
Lucii Bílé se zhroutil sen o natřískané O2 aréně, kterou si nadělila k letošním padesátinám. Kvůli hlasové indispozici a zánětu hlasivek doslova na poslední chvíli zrušila dva obří koncerty Fifty Fifty. Bohužel nechtíc naštvala tisíce lidí, i když mnozí okolnosti chápou!

Bílá na sociální síti oznámila, že jí to velmi mrzí, ale že je nucena koncerty v sobotu i v neděli zrušit. „30 let se připravuji na tak velký koncert. Posledních několik měsíců poctivě ladím formu psychicky i fyzicky. A teď se mi stalo to, o čem se všem zpěvákům zdá v nejhorších snech. Dvakrát vyprodaná O2 arena a já mám zánět průdušek. Nemám hlas. Jsem zvyklá jít na pódium v jakémkoli stavu, ale nemůžu jít bez hlasu. Nedovedete si představit, jak je to pro mne těžké, ale musím poprvé v životě říct: Dnes ani zítra nevystoupím. Celým svým srdcem se vám omlouvám,“ uvedla zpěvačka na sociální síti.

"Koncerty jsou přesunuty na 8. ledna od 14 a od 20 hodin. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Velmi se omlouváme za komplikace," uvedl PR manažer koncertů René Kekely.

Bílá však už okolo poledne tušila, že to asi večer možná nezvládne! „Třicet let se chystám na tenhle den. Ráno jsem začala brát antibiotika na zánět průdušek. Buďte se mnou," napsala Bílá nejdřív svým fanouškům stroze. "Chápeme, že onemocněla, je to smutné a přejeme ji brzké uzdravení. Jen ale, že to měla dát vědět dopředu a nesnažit se to přemoct. My jsme přijeli z Pardubic. Toho 8. ledna, na kdy to přeložili, tak nebudeme moct a lístky buď někomu prodáme, nebo se pokusíme je vrátit. Zaplatili jsme skoro pět tisíc," řekla VIPstory.cz paní Markéta.

Mezi některými lidmi vznikly fámy a spekulace, co vše by za zrušenými koncerty v O2 areny mohlo být, nicméně sama Bílá přijela odpoledne do areny, chtěla udělat zvukovou zkoušku, ale prostě to nešlo. "Lucie opravdu chtěla do poslední chvíle vystoupit, byla ochotna udělat cokoli, aby se koncerty konaly, leč to bohužel opravdu nebylo možné, což jí pochopitelně velmi mrzí," dodal PR manažer.

"Stanou se horší věci. Důležité je, aby paní Bílá byla v pořádku a to, zda vystoupí teď, nebo v lednu, je nám jedno. Máme ji rádi a půjdeme kdykoli. Je profesionálka a rozhodně pokud si není jistá, že by to odzpívala, je dobře, že to odložila," míní František Staněk z Plzně, který důvody zpěvačky chápe.

 

Témata: Lucie Bílá
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum