Gregorová se rozhádala se synem Ondřejem kvůli milenci!

 Celebrity 
05. listopadu 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ondřej BrzoGregor se s matkou Hanou kvůli jejímu milenci hodně hádal! Profimedia
Hana Gregorová si pořádně zavařila. Kvůli o 32 let mladšímu milenci Ondřeji Koptíkovi se pořádně rozhádala se synem Ondřejem. A jak se zdá, je to u nich pořádná Itálie. Ve všech totiž koluje východní krev!

Zatímco v létě se herčka a principálka uchýlila k trapné komedii a lži se zásnubami a troubila do světa, že se "klidně vdá", teď je vše jinak!

„Zásnuby neplatí! Já jsem neřekla ano, protože jsem byla strašně zaskočená. Byla jsem asi ve výšce 3 000 metrů. Nepotřebuji se na vztah zasnubovat ani vdávat,“ prohlásila Gregorová na Frekvenci 1 a přiznala velké neshody se synem Ondřejem Brzobohatým, dnes Gregorem.

Už nepřiznala, že to byly veliké hádky. A zatímco syn Ondřej se s milencem Ondřejem zpočátku fotil a usmíval se, teď mu nemůže přijít na jméno. Pochopil, že chce jeho matku jen pro zviditelnění se a využití. A divadélka se svatbou ho taky hodně štvaly!

„Ráda si vyslechnu a zvážím názor nejbližších, ale řídím se vlastním instinktem. Třeba Ondra je v hodně věcech impulzivní a dovedeme na sebe řvát a hádat se. Ale vždy se nakonec usmíříme,“ dodala Hana Gregorová.

Spekuluje se taky, že vztah s jejím zajíčkem byl jen mediální bublina, a že jsou to jen kamarádi, kteří když se mimo fotoaparáty potkají, dají si pusu na tvář, sdělí si, jak se kdo má, a jdou zase dál. Inu, kdo ví...?

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve