Taková hvězda je v Praze a skoro nikdo ji nepoznal! A je opravdu nezadaná?

 Celebrity 
10. září 2016 02:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zac Efron v autě v Praze! Málokdo ho poznal!  Instagram
Zac Efron je v Praze! Taková hvězda, a téměř nikdo ho nepoznal. A to se sexy, urostlý hřebeček producíroval třeba po Karlově mostě, po Kampě i Staroměstském náměstí. A nic. Jen pár lidí zarazilo, že si mladého sexy týpka někdo fotí.

„Není to Zac Efron…?,“ ptala se jedna studentka druhé. „Co by tu asi dělal, ten by měl ochranku. Pojď, nějakej metrouš to bude,“ odpověděla druhá. Paradoxně první z dívek měla pravdu.

Osmadvacetiletý Fešák z Muzikálu ze střední se na sociální síti pochlubil fotkami z české metropole. Kromě toho, že se ukáže v nové Pobřežní hlídce, natáčí v Praze nový film s názve, The Greatest Showman on Earth o zakladateli největšího pojízdného cirkusu v Americe P. T. Barnumovi.

Kromě něj se ve snímku objeví také herci, jako je Hugh Jackman (47) či Michelle Williamsová (35) a další.

Zda má některá fanynka šanci stát se třeba paní Efronovou? Eventuálně ano, protože Zac je oficiálně nezadaný. Na jaře se po dvouleté známosti rozešel s exotickou kráskou Sami Miro. Jenomže u Zaca Efrona se stále častěji začíná hovořit o tom, že ženami kryje svou skutečnou sexuální orientaci. Vždyť jeho profily na sociálních sítích jsou plné fotek s neméně sexy muži, jako je on sám. A prý jsou to jen kamarádi. No, takových už bylo…, kteří tohle tvrdili…
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod