Stylista celebrit Filip Vaněk: Někdy se celý den nezastavím!

 Life & Style 
15. září 2016 12:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Filip Vaněk je stále v pohybu a někdy se skoro vůbec nezastaví! Costa Coffee
Od Leoše Mareše a Moniky Koblížkové k Simoně Krainové, odtud do butiku, pak na dvě tři čtyři schůzky. Na prezentaci nové módní kolekce, večer se převléct a šup na společenskou akci, kde se jeho účast očekává a říct NE, neexistuje. Tak vypadá život stylistického guru Filipa Vaňka. Jak sám říká, jsou dny kdy se v podstatě nezastaví!
"Den má 24 hodin a víc ne. Snažím se mnohdy, aby měl víc, ale nejde to," usmívá se Vaněk, jehož rukama procházejí nejenom celebrity, ale třeba podnikatelky, manažerky, diplomatky či pánové podobných profesí. "Někdy je to módní peklo, jindy ráj. Když chce někdo radu stylisty, předpokládám, že chce poradit. A ne, že přijde, ale řekne, tohle nebudu nosit, tohle nechce a tohle už vůbec ne. Prostě jsem se oblékla a jen chci, abyste mi řekl, jestli mi to sluší. Tak takhle nefunguju," říká Filip Vaněk, který je ale jinak velmi přátelský a velký profesionál.

"Chápete, že mnohdy funguji na kávě a na kávě a zase na kávě, abych vydržel. Někdy si dám rád dobrou kávu v kavárně, ale často si v mezičas vezmu kelímek s sebou a usrkávám a popíjím, abych to vše zvládl. Ovšem není nad to, dát si dobrou kávu, či něco k tomu v klidu s přáteli nebo i s klienty. Mám to rád. Někdy to ale nejde, protože čas prostě letí a nezastavíme ho," dodává módní guru, který jak říká, neustále sleduje lidi kolem sebe. Profesionální deformace, ale i inspirace do dalších dnů, týdnů, měsíců....
Témata: Filip Vaněk
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum