Mistře, zvolněte! Gott už zase blázní a jede na plný plyn!

 Celebrity 
15. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott už zase jede na plný plyn! Ale měl by přeci jen trochu zvolnit! Profimedia
Karel Gott si zahrává! Sotva se dostal z nemocničního lůžka po velmi vážné nemoci a bojoval o život, už zase jede na plný plyn. A dost si přitom se zdravím zahrává! Nezůstalo jen u vystoupení na narozeninách Hany Zagorové v Lucerně, ale teď se mu plní diář téměř jako před nemocí!
Kromě natáčení televizní talk show Všechnopárty, odhalení nové Škodovky a zpívání v Lucerně, má Gott už zase napilno. Už příští týden 23. pokřtí své nové CD 40 Slavíků, kde nebudou chybět ani jeho dvě nové písničky Země vstává a Perfektní den. Už 10. října bude mít v Malostranské besedě svůj koncert.

Chystá se pak do Bratislavy na koncert Mariky Gombitové. Potom Český mejdan v O₂ areně. Pak opět Bratislava, chybět nebude ani Dortmund, v rámci schlager pořadu, kde vystoupí s Helene Fischer či Al Banem a zazpívat by měl i na Českém slavíkovi. A v prosinci by rád udělal vlastní Lucernu.

„Je skvělé, v jakém aifru Karel Gott je, ale měl by zvolnit. Dostal jasné instrukce, že by se neměl přepínat. A jak je vidět, nezastaví se. Měl by si uvědomit, že jeho nemoc stále není úplně a naprosto vyhnaná. Je jen zahnaná do kouta, i když je takzvaně čistý. Měl by více myslet na své zdraví,“ říká jeden z onkologů.

Gott je ale asi toho názoru, že práce mu pomáhá na vše špatné zapomenout, a že musí dohnat to, co zameškal. Hlavně, aby nepřecenil své síly.
Témata: Karel Gott
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít