Obrovská závist! Chudák hezounek Gránský!

 Celebrity 
14. září 2016 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
David Gránský někoho svými úspěchy asi pěkně štve! archiv Nova
Když je někdo mladý, hezký a k tomu úspěšný a něco umí, je v českém šoubyznysovém bahně vláčen a ničen. Své o tom ví třeba Lucka Vondráčková. Teď si někteří lidé zasedli na hezounka Davida Gránského! Někomu zřejmě vadí, že se mu daří, a to se prostě neodpouští!

Zatímco někteří zpěváci si příliš neškrtnou a mohou tak maximálně sekat dříví,aby někoho zaujali, David Gránský je přirozeně hezký kluk. Ke všemu talentovaný a logicky po něm producenti i média sahají. Jenomže to, že je hodně vidět, někomu vadí.

Začalo se totiž o Davidu Gránskému říkat, že má nosánek nahoru, je arogantní a hraje si na hvězdu. "To není pravda, David je bezva kluk a je to jen závist. Někdo to prostě asi neskousne, že je o něj zájem," řekla VIPstory.cz jedna z jeho starších kolegyň.

Prý je Gránský "nesnesitelný" i v muzikálu Ať žijí duchové či Mamma Mia!, kterou dělá jedna produkce. A podle některých "zaručených zpravodajů" z vnitřku produkce je Gránský floutek, který si o sobě myslí.

"Já na řeči opravdu nedám. Dělám to, co umím, co mě baví. Ať si každý říká co chce. Nemám na pomluvy ani čas ani chuť," říká s úsměvem Gránský.

"Byli i tací, co by ho rádi do postele, jenomže to David nedělá. Je to slušný a hodný kluk. Tak holt se o něm šíří drby. A co jiného napráskat, než že je arogantní. Což opravdu není...," říká i zpěvačka z dalšího projektu, stejně jako herečka ze seriálu Ohnivé kuře, kde Gránský kromě Mamma Mia, Ať žijí duchové, Alenka v kraji zázraků, či reality show Tvoje tvář má známý hlas, účinkuje. "Úspěch se v Česku neodpouští. A prostě tady jsou "někteří zpěváci", kterým se nedaří, ač mají za sebou i vlivné manažery, a pak přijde mladý, sexy kluk a chtějí ho všude. To asi někoho hodně štve...," myslí si Davidova kolegyně z muzikálu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008