Dvoumetrový český zpěvák a jeho nová láska? No toto...!

 Celebrity 
13. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Radim Schwab se svou kamarádkou Terezou... opravdu jen kamarádkou? archiv R. Schwaba
Má božský hlas, skoro dva metry, hraje hlavní role v muzikálech. Teď má možná dokonce i novou lásku, ale Daniel Hůlka to není! Kdo tedy? No přeci Fantom opery Radim Schwab . Ten strávil letošní dovolenou s neznámou sympatickou dívkou. Že by nová, tajná láska?

Schwab asi hodně naštval řadu svých fanynek, které si na Radima myslí, a možná, že i některé mezi sebou, jedna druhé nalhávají, že právě jen pro ně má charismatický zpěvák a vystudovaný herec oči.. a možná nejen oči. Inu, smůla. Radim teď, jak se zdá, má oči pro někoho jiného!

Svalnatý představitel Fantom opery a krále Šalamnouna v Sibyle byl na Rhodosu. A vedle něj..?

„Byl jsem na dovolené a užíval jsem si to naplno. Slunce, moře, dobré jídlo, milí lidé…,“ svěřil se Schwab. Na otázku, kdo že je to s ním za novou krásku, odpověděl.“To je kamarádka….,“ usmíval se až podezřele!

Že by Tereza, jak se charismatická mladá žena, tulící se k urostlému tělu zpěváka jmenuje, byla opravdu jen kamarádka do nepohody a na dovolenou...? „Tak občas každý vezme kamaráda nebo kamarádku a jedou na dovolenou,ne? Tak proč bych nemohl já?“ odpovídá vyhýbavě Schwab, který se před časem rozešel se svou předchozí partnerkou s níž byl mnoho let. „A co z toho bude dál, ukáže čas, jako ostatně všechno v mém životě. Nikdy netlačím na pilu. Vždy mají být věci tak, jak jsou,“ dodal Schwab.

Schwab nabíral u moře energii do nové muzikálové sezóny. Do poslední fantomovské. A co bude dál, se uvidí... Kromě toho v pražském Semaforu odehraje 28. října během hodiny a něco celkem 25 různých postav. Ano, skutečně je to tak! „Jde o představení Mistero Bufo od nositele Nobelovy ceny za literaturu Daria Fo. Je to činoherní a velmi těžké one man show – tedy divadlo jednoho herce. V minulosti jej hráli herecké osobnosti jako - Boleslav Polívka, Miroslav Donutil či Jiří Pecha. "Je to velmi náročné představení, které jsme zkošeli nekolik let. Přijďte, to teprve uvidíte, jak řádím na jevišti a během jednoho představení se rozložím na 25 postav,“ dodal Radim Schwab, který současně chystá i podzimní a vánoční koncerty, které má ostatně, jako všechna svá vystoupení, vždy zcela vyprodané.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47