Zamilovala se nám Dáša Havlová? Možná opravdu ano!

 Celebrity 
12. září 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dagmar Havlová má prý nový objet. Zatím ho nikomu nepředstavila! archiv
Bývalá první dáma Dagmar Havlová jenom září! Úsměvy, vtípky a méně upjatost. Že by za touto proměnou herečky a bývalé ženy prezidenta Václava Havla byl nový muž? I to je možné! Ostatně i Havel by si prý přál, aby nebyla sama!

Letos by se Václav Havel dožil 80. let. Havlová s přáteli chystá několik oslav. Co ale nový muž, který by se objevil po jejím boku?

„Vždycky jsem pro někoho žila a o někoho se starala, proto bych teď čas, který mi tady na Zemi ještě zbývá, chtěla využít pro sebe," řekla nedávno Havlová, která začala konečně jezdit i na Hrádeček. Tam, kde to její manžel miloval, a kde také zesnul.

"Jezdím sem, když mohu a když se mi chce. Žiji tu postaru, stejně jako předchozích dvacet let, akorát už tu se mnou není můj manžel. Jsem tu nerada sama. Mám v okolí také řadu známých a kamarádek, které jsem zde za dvacet let poznala," říká Dagmar Havlová

"Dáša někoho má, ale není jasné koho. Ona o tom s nikým moc nemluví. Ale je jiná, je veselejší, usměvavější, a když jsem se jí ptala, zda je nějaký objev,jen se uculila a neřekla nic," říká jedna z jejích kamarádek.

Koneckonců, proč by taky bývalá první dáma měla zůstávat sama. Pořád vypadá dobře a muži se o ní jen perou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47