Leonardo DiCaprio údajně opět randí s Gigi Hadid. Strávili spolu celou noc na předoscarovém večírku

 Celebrity 
18. března 2023 11:11 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
DiCaprio má zálibu v mladých kráskách Depositphotos
Hvězda Titanicu má pěkně pestrý soukromý život, o tom žádná. V posledních měsících byl spojován hned s několika ženami a s jednou z nich se měl dát znovu dohromady. Zdroje totiž říkají, že strávil téměř celou noc na hvězdné akci po boku Gigi Hadid.

Zdá se, že milostný život Leonarda DiCapria nepřestane plnit stránky médií. Hvězdný herec patří mezi nejžádanější hollywoodské staré mládence, kteří stále nepodléhají tlaku času ani touze po rodině. Bohémský život, svoboda a mladé ženy – tak by se dal hercův život jednoduše popsat. Byť by jistě nějakou adeptku našel, Leonardo se nikdy neoženil ani nezplodil dítě.

V průběhu let byl spatřen s mnoha ženami, zajímavé však je, že málokdy byly podobně staré jako on. Vlastně se ve spojitosti s ním mluví o jednom pravidle. Nikdy totiž nerandí s ženami staršími 25 let. Tento fakt není mnohým po chuti, z fleku by jim totiž mohla díky věkovému rozdílu dělat otce.

Před několika měsíci však tuto podmínku nedodržel, protože byl spojován s modelkou Gigi Hadid, které je 27 let. Kolovaly zvěsti, že se mezi nimi rozvíjí vážnější vztah, který by mohl mít šanci. Později se však hvězdný Leonardo pohyboval na veřejnosti s jinými ženami a Gigi byla pozapomenuta, prvotní jiskra mezi nimi patrně vyprchala.

Před pár týdny byl spojen s 19letou modelkou Eden Polani. Zdroj z okolí herce ale tyto fámy popřel v rozhovoru s deníkem Daily Mail. Po internetu pak kolovaly vtipy, že chodí s dívkou, která nebyla ani na světě, když vyšel Titanic nebo že maturovala v době covidu.

Milostný život herce je tak často předmětem mnoha zkoumání a odsouzení. Komička Katherine Ryanová ho veřejně kritizovala za to, že chodí s mladšími ženami, a neváhala se jeho pravidlu pod pětadvacet vysmát.

Nyní se však zdá, že Leonardo a Gigi opět našli společnou řeč. Na předocasrovém večírku byli společně spatřeni a podle zdrojů webu Page Six se od sebe po celou noc nehnuli ani na krok. Obnovili snad svůj románek? Nutno podotknout, že se modelka trochu liší od jiných žen, s nimiž Dicaprio randil. Je totiž matkou roční dcerky Khai Hadid Malik, kterou má s bývalou hvězdou skupiny One Direction, Zaynem Malikem.

Ačkoliv prohlašovala, že s DiCapriem ji pojí pouze přátelství, nedávná pozorování však znovu vyvolala zvěsti o románku mezi těmito dvěma. Uvidíme tedy, zdali se konečně DiCaprio rozhodne vzdát staromládenectví a užívání si života, a naopak dá šanci rodině a dlouhodobému vážnému vztahu.

Autorský článek, další zdroje: Page Six, Daily Mail

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve