Česká zpěvačka onemocněla stejnou rakovinou, jako Gott, Bartoška nebo Grossman!

 Celebrity 
29. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tena a Martha Elefteriadu jsou nerozlučné sestry i zpěvačky! archiv
Rakovinou mízních uzlin onemocněla známá česká zpěvačka řeckého původu Tena Elefteriadu. Sestra neméně slavné Marthy, s níž tvořila v 70. a 80. letech legendární dvojici,, nyní po pěti letech přiznala, jak moc velký strach ona i zbytek rodiny měla.

Hondgkinův syndrom zněla diagnóza, kterou Tenu Elefteriadu málem připravila o život. Na štěstí měla velké štěstí a podařilo se jí uzdravit. Podobnou formu rakoviny prodělal nedávno Karel Gott, před ním i Jiří Bartoška. Na rozdíl od nich jí ale v nemocnici na Karlově náměstí nepomohli-

„Věděli jsme, že je to nějaká nemoc krve, ale na Karláku ji léčili takovým způsobem, že se to celé pouze protahovalo, ale výsledky nebyly vůbec žádné. Nakonec jsem zmobilizovala síly, zavolala známým, přemístili jsme Tenu do jiné nemocnice, kde přišli na to, že je to choroba zvaná Hodgkin,“ vzpomínala Martha Elefteriadu pro Sedmičku.

Zatímco Gotta na Karláku zachránili, Tenu Elefteriadu neléčili tak, jak měli. Alespoň ona si to myslí. Nicméně důležité je, že se podařilo nemoc zaléčit a vyléčit.

„Začali ji naprosto cíleně léčit, musím říct, že to bylo docela drastické, končilo to výměnou kmenových buněk. Podle toho, jak mi doktoři vylíčili, co je to za způsob léčby, to pro ni bylo hop, nebo trop. Oni Teně totálně snížili imunitní systém na nulu a pak zkusili, jestli se ty buňky dokážou ujmout a pracovat pro její organismus, nebo ne. Bylo to hodně napětí, ale zaplaťpánbůh jsme si už zazpívaly na předvánočním koncertu, žijeme na plné pecky a otáčíme list,“ dodává Martha, která je šťastná, že svou sestru, s níž v životě hodně prožila, má!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008