Proboha! Co je tohle za stařečka! Slavný český herec k nepoznání!

 Celebrity 
28. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle že je Jaromír Hanzlík? Profimedia
Přihrbená postava, tvář zarostlá šedým vousem, ustupující šedý vlas, vyhaslý a unavený pohled. Tohle, že je kdysi velký fešák a slavný český herec? Tomu se ani nechce věřit! Jaromír Hanzlík (68) je k nepoznání. Nepoznala ho ani řada hostí na české premiéře filmu Božská Florence, kam přišel s rodinou!

Hanzlík, který roky žil ve Švýcarsku, hodně sešel. Ještě nedávno, když točil pokračování Sanitky, vypadal vzhledem ke svému věku poměrně dobře. Ale nyní? "Je z něj stařeček. Nepoznala jsem ho nejdříve. Dokonce je takový jako vystrašený. Asi se mu něco děje. Nemá úplně zdravý pohled, když jsem viděla jeho oči," spekulovala jedna z pozvaných návštěvnic filmu v pražské Lucerně.

Hanzlík se sotva přiberchal po schodech do sálu, pak usedl na balón a sledoval film s Meryl Streep. Po promítání se moc nezdržoval a zase odešel. Přitom kdysi byl velký pařmen a jen tak nějakou společnost neopustil!

"Poznal jsem ho, ale ne hned. Hodně sešel, změnil se. Říká se, že má nějaké starosti, ale co, to nevím," dodal další návštěvník.

Hanzlík se věnuje herectví, ale protože je pro mnoho režisérů drahý, nabídek na filmy příliš nemá. Dokonce, když před lety natáčel Pojišťovnu štěstí, měl mít problémy s produkcí, aby se dohodli na výši honoráře!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47