Další velký muzikálový průšvih: Romeo a Julie definitivně končí!

 Celebrity 
26. srpna 2016 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Muzikál Romeo a Julie definitivně končí v propadlišti dějin. Bohužžel! Divadlo Hybernia
Měla to být reinkarnace úspěšného muzikálu, ale je to průšvih desetiletí. Muzikál Romeo a Julie nesjpíš definitivně končí. Poté, co původní produkce měla dluhy a představení rušila dokola, se ho ujala nová supina. Leč marná snaha. Je konec!

„Smutné zprávy pro fanoušky muzikálu ROMEO & JULIE - Na základě rozhodnutí produkční společnosti EVER PRODUCTION je muzikál zrušen bez náhrady a nebude znovu uveden. Vstupné se vrací v místě nákupu vstupenek. Pro fanoušky máme alespoň krátké dosud nepublikované video z Divadla Hybernia... Tak končí neslavný příběh českého uvedení této francouzské muzikálové klasiky,“ objevilo se včera na facebooku.

Většina herců a zpěváků netuší, co se stalo, a proč Romeo a Julie končí. „Hrálo se to ve všední dny, bylo plno, někdy totálně vyprodáno. Tak kde je problém? Nikdo z nás neví,“ řekl VIPstory.cz jeden ze zpěváků. Za vším je nejspíš opět problém slovenské produkce. Muzikálové dílo stálo miliony korun, a přitom si sotva vydělalo na nejnutnější náklady. Že by nějaké prokletí
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít