Tomsová s Kretschmerovou vzpomínaly na Slunce, seno! Ale takhle obráceně?

 Celebrity 
26. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Přátelská a uořímná pusa kamarádek a kolegyň Marie Tomsové a Jaroslavy Kretschmerové! Profimedia
Třicet let po natočení legendární komedie Slunce, seno a pár facek zavzpomínaly na zlaté časy herečka Jaroslava Kretschmerová, alias Evík a hlasatelka a moderátorka Marie Tomsová. Sešly se v Lucerně na premiéře filmu Božská Florence a dokonce si daly pořádného hubana.

Obě dámy se vřele vítaly. Desítky let se znají, přátelí se a jedna druhou vždy podporovaly. A tak nejen, že nechybělo společné foto u voskové figuríny Meryl Streep, která v Božské Florence hraje hlavní roli, ale přišla i kamarádská pusa na pusu.

„Takhle obráceně, to ani já neznám…,“ prohlásil s odkazem na glosu ze Slunce, sena jeden z návštěvníků filmu, když uviděl vřelé přivítání dvou aktérek Troškovy trilogie.

„Jarku mám moc ráda, je úžasná. Ona je prostě božská,“ dodala zase s odkazem na hru, v které hraje hlavní roli Kretschmerová v divadle, což je příběh Božské Florence.

„Jé, Maruško, tebe ráda vidím. Jak se pořád máš….?,“ ptala se herečka své kamarádky, bývalé televizní hlasatelky, dnes moderátorky, která vůbec nestárne. Snad naopak. „Jezdím s talk show, kterou máme s kolegy, teď jsme byli pár dní na dovolené v Čechách a jinak se máme dobře,“ prozradila Tomsové, které se, podobně, jako Kretschmerové a dalším film, která je skvěle obsazený, velmi líbil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum