Tahle známá česká zpěvačka bude zase kojit! Čeká druhé dítě!

 Celebrity 
25. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Operní diva bude znovu maminkou! Už v lednu! M. Kamenčák
Operní zpěvačka Andrea Kalivodová bude zase kojit! Po dvou letech si zopakuje, jaké to je krmit, přebalovat, ale hlavně rodit. V lednu se jí narodí druhé dítě! Nyní má s manželem Radkem syna Adriana.

Kalivodová své těhotenství oficiálně oznámila na večerní české premiéře filmu s Meryl Streep Božská Florence.

„To, že jsem tak trochu přibrala není proto, že bych tolik papkala, ale protože jsem na konci čtvrtého měsíce těhotenství,,“ prozradila všem v sále stále krásná Andrea Kalivodová

„V září mám v divadle premiéru a cítím se skvěle. Jsem šťastná, že je to takhle, a že Adrianek bude mít sourozence,“ svěřila se nastávající dvojnásobná maminka Kalivodová, která na premiéře i akapela zazpívala.

Pak se u filmu, na který dorazila i herečka Jaroslava Kretschmerová, jenž Božskou Florence hraje v divadle, skvěle bavila. „Úžasný, úžasný. Moc jsem se bavila,“ dodala Andrea.

Dorazily i další známé osobnosti, jako bývalá hlasatelka, nyní moderátorka Marie Tomsová, stylista Kája Pavlíček, moderátor Honza musil s přítelem, herec Jan Maxián a Jaroslava Kretschmerová. Všichni se taky nezapomněli vyfotit ve foyer s voskovou Mery Streep, kterou zapůjčilo pražské muzeum Grévin právě kvůli premiéře filmu Božská Florenc.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum