Karlu Gottovi se dostalo veliké pocty! Má z ní obrovskou radost!

 Celebrity 
19. srpna 2016 04:50 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott může být na tohle ocenění velice pyšný! A taky je! Ag. Dobrý den
Velikou radost má Karel Gott! Nejen z toho, že se uzdravil z vážného onkologického onemocnění, ale hlavně z toho, že ho fanoušci milují a nezapomínají na něj. Ovšem nyní získal jedno speciální ocenění! Je Rekordmanem roku!

Karel Gott vstoupil do Rekordmanské síně slávy. Certifikát za největší počet cen popularity v české historii mu osobně předali v jeho domě na Bertramce představitelé Agentury Dobrý den z Pelhřimova, která přes 20 let spravuje české rekordy. Spolu s ním obdržel Karel Gott i cenu v podobě tančící lahve, kterou si umístil na klavír mezi své vystavené hudební ceny.

"Karel Gott si v průběhu své pěvecké kariéry získal uznání napříč generacemi a stal se tak mužem číslo 1 české populární hudby, ale i velmi respektovanou osobností," píše se na certifikátu, který byl zpěvákovi udělen.

Mistr během pěvecké dráhy nazpíval desítky velkých hitů, vydal zhruba tři stovky alb a na kontě má desítky milionů prodaných desek, za něž se stal držitelem dvaceti Zlatých desek, několika platinových, dvouplatinových a multiplatinových a v roce 1992 převzal od Supraphonu i diamantovou desku. Loni po čtyřicáté zvítězil v anketě Český, dříve Zlatý slavík o nejpopulárnějšího zpěváka.

Podle zpěváka je jakékoliv lidské snažení především o vůli chtít a jít si za svým. Nevylučuje, že by mohl získat i dalšího slavíka, řekl Miroslav Marek z Agentury Dobrý den. Radost podle něj projevil Gott i nad oceněním, které bere jako poctu dostat se do rodiny rekordmanů!

V rekordmanské síni slávy se zpěvák postavil po bok například cestovatelských legend Jiřího Hanzelky a Miroslava Zikmunda, atletů Emila a Dany Zátopkových, rychlobruslařky Martiny Sáblíkové nebo prvního českého dráteníka Petra Musila a Tomáše Kordy, který vytvořil desítky unikátních exponátů ze sirek.

„Smyslem práce agentury je podle jejích zástupců upozorňovat i na lidi, kteří něco dokázali, aniž jsou vidět v médiích,“ dodal Marek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod