Písařík, Kraus a Gránský kalili na ulici. Burešová se tulila ke svalnatému SuperStarovi!

 Celebrity 
20. června 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
David Gránský, Martin Písařík a David Kraus dobře zapařili na ulici! Profimedia
V Jičíně o víkendu proběhl další ročník soutěže Dívka roku. Jde o soutěž dívčí krásy ve věku od 13 do 15 let. Zúčastnila se ho celá řada celebrit. Nechyběli herci, zpěváci nebo moderátoři. Někteří se dokonce po oficiální části rozhodli „zapařit“ na ulici.

Se skleničkou nebo půllitrem v ruce se na ulici v Jičíně u kulturáku sešli Martin Písařík, David Kraus a David Gránský. Skvěle se bavili a střídmě popíjeli. I v civilu jim to slušelo a probrali všechno, od divadla, pomluv, až přes holky.

To herečka a zpěvačka Eva Burešová, která Dívku roku moderovala, se pak tulila k blonďatému, svalnatému Miro Šmajdovi, kterého známe ze soutěže SuperStar. Jeho sexy úsměvu a hezké postavě zkrátka žádná neodolá.

„Miro je kus a je to moc fajn kluk,“ zhodnotila kráska z Draculy a dalších muzikálů Eva Burešová, která předvedla senzační postavu i krásné, krajkové šaty.

Vítězkou soutěže Dívka roku 2016 se stala Gabriela Gašpárová z Velké Bíteše, na druhém a třetím místě se umístily Nicole Barnová a Adéla Širočáková , obě z Ostravy.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47