Brzobohatý se musí v hrobě obracet! Co to vyvádí jeho milovaná Hana?

 Celebrity 
19. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Gregorová se svým, o 32 let mladším samečkem Ondřejem Koptíkem! Facebook
Ten Radek, ten se musí v hrobě obracet! Zní teď českým šoubyznysem poté, co se provalilo, že manželka před skoro čtyřmi lety zesnulého hereckého barda Hana Gregorová, má kolouška. Je jím, o 32 let mladší Ondřej Koptík, který je dokonce o pět let mladší, než její syn. Je to opravdu taková láska, nebo je za tím něco jiného?

Podobně, jako mnozí nevěří v obří lásku mezi Ondrou Brzobohatým a krásnou Táňou Kuchařovou a spekulují, že jde hlavně o "promolásku" kvůli médiím, nevěří mnozí ani tomu, že by si 64letá Gregorová pustila do života chlapa, kterému by s klidem mohla dělat mámu.

"Ta Hanka nemá rozum. Pokud je na tom tak, že potřebuje chlapa a mladého, výkonného, pak ok. Ale proč to tahá do rodiny a mezi lidi. To si vážně myslí, že jí miluje? Fakt se nestačím divit. Je to její věc, ale dost se tím shodila," myslí si herecká kolegyně Hany Gregorové.

Ta se sice přímo ke vztahu s Koptíkem, který se už kamarádí s jejím synem Ondrou, nevyjadřuje, ale udělala přesto malou výjimku.

"Já k tomu nechci nic říkat, jenom chci říct, že když má chlap o 40 let mladší ženu, tak ho všichni obdivují a je to úžasný, a když je to naopak, tak je to hrozný a každý se nad tím podivuje. Takže jenom tolik. A já si myslím, že ženy v mém věku mi velice dobře rozumějí, o čem mluvím," sdělila pro TOP Star herečka a principálka Divadla Radka Brzobohatého.

Koptík se na sociální síti chlubí fotkami s Gregorovou, Brzobohatým i hromadnou, rodinnou, kde nechybí ani Táňa Kuchařová.

"Je to slavoman a dosáhl toho, čeho chtěl. Dostal se do prestižní rodiny a líbí se mu to. Jestli si paní Gregorová myslí, že on jí miluje, tak je neskutečně naivní," míní známá Ondřeje Koptíka, který je dosud ženatý a má děti.

Gregorová prý ale jenom kvete a to i proto, že to prý s Koptíkem není jen o kafíčkách a návštěvách muzeí. Ale mladý a urostlý zajda se činí i v jiných sférách...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum