Smutná zpověď rakovinou zkoušené manažerky Dary Rolins: Dobojuji to!

 Celebrity 
18. června 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Skallová v době, kdy se ostříhala na krátko. Vedle na snímku s Darou Rolins! Instagram
Eva Skallová, manažerka a nejlepší kamarádka Dary Rolins je silná žena. V 36 letech podruhé zápasí ze zákeřnou rakovinou. I když by se mohlo zdát, že to zvládá, má dny, kdy jí není nejlépe, přesto se nevzdává!

Nyní Skallová, kterou kromě rodiny drží na nohou právě Dara, poprvé o nemoci promluvila. „Byla jsem velmi unavená. A podrážděná. Pořád mě bolela záda. Začala jsem to řešit na úrovni čínských lékařů, přes evropskou medicínu, východní medicínu a nic mi nepomáhalo. Až fyzioterapeut mi párkrát pohnul nohou a řekl, že se mu to nelíbí. Že tam něco je. Šla jsem na sono, na CT a už jsem se vezla,“ svěřila se pluska.sk manažerka Dary Rolins.

Následně přišly chemoterapie, ozařování a s tím spojené padání vlasů. “Když jsem se vrátila z první chemoterapie, ty chloupky mi zůstaly v rukách. Obrečela jsem to. Nastoupila přítelova pěna na holení a všechno jsem to srovnala. Byl to šok. Najednou člověk přijde o něco, co v podstatě ignoruje a neocení,“ řekla Eva Skallová, kterou drží nad vodou dcera, přítel, Dara, ale i exmanžel, s nímž jim zůstal přátelský vztah.

Nyní chce boj vyhrát, i když neví, zda má takovou šanci. Věří, že ano, ale ví, že rakovina je nevyzpytatelná. „Poslouchám primáře, který je pro mě guru, kouzelník a spasitel. Neptám se na to, co nechci vědět. Myslím, že se z toho vylížu. Je přede mnou ještě dlouhá cesta. Bude velmi trnitá, velmi bolestivá. I kdybych to měla dožít s nějakou s*ačkou v zádech, tak to dobojuji. Zvesela. Ale jak dlouho? Nevím. Jestli se toho zbavím úplně? Nevím,“ uzavřela smutnou zpověď Skallová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve