Trávníčkova manželka podruhé potratila a dál hodně hazarduje se zdravím!

 Celebrity 
17. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pavel Trávníček a jeho žena Monika už zase čekají miminko. Snad to tentokrát vyjde! Profimedia
Jedna smutná událost vystřídala druhou. Manželka filmového prince Pavla Trávníčka přiznala, že v lednu podruhé potratila. Zároveň ale práskla, že už je zase v tom. Jenže to znamená, že hodně riskuje své zdraví a zdraví dítěte.

Pokud Monika Trávníčková přišla podruhé o miminko a teď už je ve čtvrtém měsíci, znamená to, že už v únoru znovu otěhotněla. Samozřejmě s manželem Pavlem, s nímž se teď objevila na tiskovce k dalšímu ročníku Nej sestřička roku,

„Taková maminka nemá moc rozum. Pokud žena samovolně potratí, pak je to z nějakého důvodu a tělo, organismus potřebuje na regeneraci alespoň pár měsíců, ideální je půl roku rok, aby nenastaly problémy a komplikace. Třeba i v dalším těhotenství,“ řekl VIPstory.cz jeden z předních českých porodníků.

Trávníčkova žena tak prý hodně riskuje. Jeden měsíc potratí a další už otěhotní. Tím, že dvakrát krátce po sobě o dítě přišla, dalo její tělo najevo, že je něco v nepořádku. Jenomže kdysi Monika Fialková, dnes už Trávníčková asi spěchá kvůli svému manželovi, kterému vzhledem k pokročilejšímu věku odzvánějí biologické hodiny.

"Je hezké, že si chtějí pospíšit, ale měli by spíš vyčkat a dát tomu pauzu. Je zde ještě taky pak možný nějaký pozdější problém u miminka. Snad podstoupila všechna potřebná vyšetření, protože to je i zásadní hormonální změna, jak těhotenství, tak samozřejmě potrat," dodal lékař.

Snad to do třetice všeho dobrého vyjde a Trávníčkovi by tak v prosinci, možná pod stromeček mohli mít miminko.

„Zatím je to dobré, tak to jen nezakřiknout. Budu ráda, když to bude bez problémů," řekla ke svému jiném stavu Monika Trávníčková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum