Míša Nosková by si už měla dát pokoj! Za každou cenu všude!

 Celebrity 
17. června 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Míša Nosková je svou image jako nová, ale stará v tom, jak se prezentuje!  Profimedia
Zpěvačka Míša Nosková si před lety zvykla, že proto, aby se o ní psalo, udělá téměř cokoli a klidně se i ztrapní. Dlouho se jí to dařilo. Především v době, kdy měla mít blízko ke kontroverznímu podnikateli Peteru Kovarčíkovi, který nakonec zemřel. Teď o sobě zpěvačka dává zase vědět, vším, jen ne tím, co opravdu dělá.

Fotky před operací silikonů, při operaci, po operaci. Smrt Kovarčíka, pak různé dovolené a nakonec se zdálo, že Míša dospěla a přehodnotila priority. Dokonce k sobě našla odpovídajícího partnera Ondřeje Bábora a vypadalo to na lásku desetiletí. Jenže ouha, asi není. Anebo je to opět Míšina mediální hra.

„Dohodli jsme se, že si od sebe na chvíli odpočineme,“ prozradila Nosková o krizi s Báborem. Jak se ale ukázalo, sice se měli rozejít, ale ne tak úplně. Pak zase nechala přítele a dcerku a vydá se do Kefalonie.

„Chci si odpočinout a vyčistit si hlavu,“ tvrdí Nosková. Jenže od čeho. Od ročního vztahu? To je hodně brzo. Co by zpěvačka dělala po pěti, deseti, dvaceti letech? A je dobré při první větší krizi nechat partnera samotného a odjet tisíce kilometrů daleko? Co když se poohlédne po jiné?

„Mám pocit, že Míša se zase vrací do starých kolejí, a protože se o ní dlouho moc nepsalo, udělá cokoli. Třeba se i „rozejde“, jen aby měla mediální zájem. Je s tím ale trochu trapná. Protože vlastně nikdo moc neví, co teď dělá, jaké má nové projekty, ale to, že se hádá s Ondrou, vědí všichni. Na to, že nemá vkus, co si obléct, jak se učesat a namalovat, na to si už mnozí zvykli, ale že pořád neví, co nedělat, aby se neztrapnila a neotrávila fanoušky, na to asi ještě nepřišla,“ tvrdí jedna z jejích muzikálových kolegyň.

Víme jen to, že zpívá v nějakém muzikálu a snad opět dostala nabídku vystupovat s Alexandrovci. Ale co dál, to opravdu nevíme. Důležitější přeci asi ale je vědět, že s chlapem, který měl být podle ní samotné tím konečně pravým, už zase není, nebo vlastně je. Tedy jak to vlastně je...?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve