Exbývalka Puhajková Jágra lituje!

 Celebrity 
16. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaromír Jágr v době, kdy chodil s Innou Puhajkovou! archiv Nova
Jaromír Jágr je v posledních týdnech středem pozornosti. Především kvůli své přítelkyni Veronice Kopřivové. Když na ní prasklo, že v Německu tančila v erotickém klubu u tyče a jeho maminka to ne dobře snáší, spustila se vlna mediálního humbuku. Z pozadí to sleduje jeho bývalka, modelka a moderátorka Inna Puhajková.

Puhajková byla s Jágrem několik let a zdá se, že ze všech přítelkyní, které doposud měl, byla nejkrásnější a nejméně kontroverzní. Jágra opravdu milovala. Teď se nechala slyšet, že je jí Jardy vlastně líto.

„Jardovi bych přála partnerku bez poskvrny, protože to bohužel odnáší jeho jméno a image. Nejdůležitější ale je, aby byl šťastný a spokojený, a pokud to našel právě u ní, musíme to respektovat,“ řekla Puhajková, která je šťastná s fotbalistou Petrem Tlustým.

Ovšem z jejích slov je jasné, že je jí líto hokejisty, že je v područí slečny, která má spíš než lásku na prvním místě mediální zájem a líbí se jí to.

„Líbí se jí, že je „ta od Jágra“, že se o ní píše, že jsou fotky v bulváru. A je jí jedno, v jakém kontextu,“ prozradil známý hokejisty z Kladna.

Také podle Puhajkové je teď jen na Jágrovi a jeho „Kopřivce“, jak to spolu vyřeší, a zda přežije jejich vztah mediální smršť.

Nato, že je Jágr zásadový, věřící a podle mnohých velmi zásadový, tohle mu zrovna do karet nehraje. Aby se zachoval jako chlap, a aby si svou přítelkyni obhájil, natočil před týdnem na facebook video, kde sám tančil a dělal si z celé kauzy ohledně Veroniky, legraci.

Podle některých je frajer, že se své dívky zastal, podle jiných se jen ztrapnil a rozhodně se nezachoval jako dospělý čtyřicátník. Asi úhel pohledu….
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod